Månedstilbud

Hvis du ønsker en rask og effektiv behandling over tid bør du benytte deg av 333-tilbudet. Dette er spesielt utvalgte behandlinger eller kombinasjoner av behandlinger til 30% prisreduksjon.

Prinsippene bak 333 er følgende: 3 behandlinger i 3 kvarter opptil 3 ganger gir en bonustime i løpet av et år. Altså kjøper du 10 enkeltbehandlinger for kun kr 3000,-. Du kjøper 3 behandlinger for kr. 1000,- den første timen og blir dermed prioritert til timeoppsett de to neste timene. Datoene blir plottet inn på bonuskortet ditt. Du kan avbestille og flytte på timene dine, men hvis du glemmer en time blir den slettet og du taper disse pengene.

Det beste resultatet av en behandling får du hvis du kommer med to- tre dager imellom hvert besøk, altså bruker du ca 7-9 dager på en behandlingsrunde.

Du kan selvfølgelig benytte deg av en 333 hvis du bare vil ta en behandling nå og da, men da er det ikke sikkert du klarer å opparbeide deg den tiende bonustimen.

333 kan benyttes at alle beboerne i samme husstand. Dette betyr at par med eller uten barn kan samarbeide for å oppnå en bonustime.