Terapeutisk berøring (Healing)

TERAPEUTISK BERØRING gis både som hands-on-healing og fjernhealing. Healing er en meget effektiv behandlingsform overfor psyko-somatiske lidelser, det vil si der mangelen på psykisk velvære fører til for eksempel stiv nakke, vonde hofter og rygg mm. Behandlingen forgår på den måten at utøveren enten legger hendene på forskjellige steder på kroppen til klienten eller holder dem over klienten . Utøveren vil kunne kjenne blokkeringer eller energiforandringene hos klienten og dermed skape balanse i energibanene hos den som blir behandlet.

De som prøver healing opplever ofte en dyp fred i sinnet og kjenner umiddelbart en reaksjon i kroppen som tyder på endring til det bedre.

Healing kan imidlertid også være en påkjenning for klienten fordi det kan utløse en følelsesmessig krise der det er dyptliggende årsaker til plagene. Behandlingen foregår på celleplan, der alle minner er lagret. Det kan derfor dukke opp bilder og tanker fra langt bak i tid som kan være smertefulle å gjenoppleve. Hvis man har fortrengt ubehagelige hendelser og situasjoner der man for eksempel har mistet kontrollen over egnverd, kan behandlingen føles sterk og ubehagelig. Utøveren vil i en slik situasjon lede og støtte klienten gjennom energiendringene slik at klienten er i balanse når behandlingen er over. Klienten vil få hjelp til å kontakte annen profesjonell hjelp om nødvendig.

Jo sterkere reaksjon du får på healingen, jo mer nødvendig er behandlingen.

Vi tilbyr både Usui Reiki, som er den "vanlige" healingen og

Karuna Reiki. Karuna Reiki er en healingform der utøver bruker stemmen og forskjellige toner/ lyder for å skape svigninger helt ned på cellenivået i kroppen. Dette er en svært effektiv behandlingsmetode for å hjelpe klienten til å komme ut av blant annet dårlige vaner, men også å finne balansen generelt i livet.

SAMTALETERAPI: Passer for deg som bare trenger en å prate med om livets viderverdigheter og problemer i dagliglivet, og som ikke vil snakke om dette med dine nærmeste eller venner. Du vil få hjelp til å kontakte profesjonelle om du ønsker det.

KONFLIKTBEGRENSENDE TEKNIKKER I PARFORHOLD: Dere kan få tips og råd om hvordan komme gjennom hverdagen når det begynner å butte i mot. Dere kan blant annet få lære gode massasjeteknikker som styrker parforholdet. Er det dype konflikter som virker uløselige vil dere få hjelp til å kontakte det profesjonelle støtteapparatet om dere ønsker det.

BEHANDLING AV BARN: Vi tilbyr behandling av barn, både massasje og healing. Barn under 15 år må ha en foresatt med seg til timene, barn mellom 15 og 18 år må ha en muntlig bekreftelse fra foresatte. Vi er svært nøye på at barn som kommer til oss må ha vært til utredning før de får behandlende massasje. Velværemassasje og healing passer derimot for alle.

BEHANDLING PÅ DYR: Vi gir healing til dyr. Det som er spesielt med å behandle dyr er at de ikke kan forestille seg eller late som de blir bedre eller eventuelt klarer å kvitte seg med for eksempel en uvane. Dette gjelder særlig hester og hunder. De endrer øyeblikkelig sinnstilstand i det de kommer inn i de behagelige energifeltene som utløses under healingen. Healing kan oppleves som flyktig, det kan derfor være nødvendig med noen behandlinger for å oppnå full effekt.

SONETERAPI-ELEVBEHANDLINGER: Vi har soneterapistudent tilknyttet Lindringshuset. Soneterapi er behandling på fot, ankler og legger. Man kan behandle spesifikke lidelser og ubalanser i kroppen, for eksempel nakke, skulder, rygg, hodepine, allergier, stress, søvnproblemer, mageproblemer. I tillegg til punktmassasje på foten, gir vår student også øreakupunktur.

Behandlingene gis til sterkt redusert pris.